marți, 19 august 2008

Zvonuri reale,telefonul PSP exista, sub forma unei modari



















In vreme ce zvonurile despre mult-asteptatul PSP Phone au inceput sa se rareasca, iata ca un prim pas pentru crearea acestui handset hibrid a fost facut, dar nu oficial, ci de catre un haker.
Hackerul a distrus drive-ul (inutil) UMD al consolei, inlocuindu-l cu un telefon touchscreen HAIER . Astfel, consola Sony PlayStation Portable isi pastreaza functiile normale de gaming, in vreme ce partea sa din spate va avea rolul unui telefon standard. Suntem curiosi cate ore de functionare asigura rezistenta baterie telefonului si daca puteti primi un apel in timp ce va jucati.Singurul dezavantaj pe care il observam imediat este acela ca ecranul telefonului Haier va fi extrem de usor de zgariat, deoarece el va face contactul dintre consola si toate suprafetele pe care sta aceasta. Pe cand si un iPHONE 3G integrat in PSP? Evident, o astfel de initiativa ar creste greutatea terminalului si mai mult, dar unele sacrificii merita facute, de dragul tehnologiei avansate. Acum e randul pentru mutarea celor de la Sony...,sa asteptam sa vedem si reactiile acestora !

0 comentarii:

Entertainment Top Blogs ESET NOD32 Antivirus 3.0.672 by Eset Policarbonat Furtun Ro-Flash.ro text Recensamantul Bloggerilor Reprezint Banatul in recensamantul Bloggerilor Portal OK