miercuri, 13 august 2008

Nokia N 96 in Statele Unite


Conform documentelor autoritatii federale FCC,Nokia are permisiunea de a vinde telefonul N96 in Statele Unite. O astfel de aprobare indica faptul ca terminalul va sosi in curand in magazinele americane, astfel ca ne asteptam la primele experiente hands-on si preview-uri in urmatoarea luna.

Nokia N96 suporta conectivitate quad-band GSM/GPRS/EDGE (850/900/1800/1900 MHz) si dual-band UMTS (WCDMA 2100/850; HSDPA). Va reamintim ca acest dual slider a fost anuntat de catre Nokia in cadrul editiei 2008 a showului tehnologic Mobile World Congress, de la Barcelona. Deocamdata nu cunoastem operatorul ales pentru a comercializa handsetul in SUA, dar AT&T este cel mai probabil candidat.N96 soseste cu aproape orice functie multimedia pe care v-o puteti imagina, inclusiv o camera de 5 megapixeli cu autofocus si lentila Carl Zeiss, dar si blitz dual-LED. In plus, camera poate inregistra video la 30 fps, iar pe lista de specificatii a handsetului se afla si o antena GPS si un tuner DVB&H. Smartphone-ul produs de Nokia va rula Symbian S60 3rd Edition Feature Pack 2 si va suporta vizualizarea ecranului in mod landscape.

0 comentarii:

Entertainment Top Blogs ESET NOD32 Antivirus 3.0.672 by Eset Policarbonat Furtun Ro-Flash.ro text Recensamantul Bloggerilor Reprezint Banatul in recensamantul Bloggerilor Portal OK