duminică, 31 august 2008

Logistica Nokia paraseste Ungaria, vine in Romania
















Finlandezii de la Hansaprint isi vor muta productia din Ungaria in Romania, aceasta companie fiind furnizorul celor de la Nokia, unul specializat in tipografie si logistica.
Partenerii Nokia vor sosi pe platforma de la Jucu, iar de remarcat este faptul ca aceasta companie opera in Ungaria inca din 2005. 100 de oameni se vor ocupa de procesul de relocare a productiei, de la Komarom, Ungaria, in Romania, conform lui Seppo Mero, managing director Hansaprint SRL. Investitia acestora in Romania va fi de aproximativ 20 de milioane de euro, folositi pentru a construi nou punct de lucru la Jucu, in cadrul Nokia Village.Hansaprint Romania va reprezenta o initiativa la care vor colabora si suedezii de la Elanders, prezenti si la sosirea companiei in Ungaria. Practic, firmele se vor ocupa cu procesul de tiparire pentru handseturile Nokia, dar si de cutiile in care vor fi ambalate telefoanele. Problemele au aparut deja, de vreme ce autoritatile locale nu se grabesc sa ofere finlandezilor autorizatiile necesare pentru inceperea lucrarilor la fabrica.

0 comentarii:

Entertainment Top Blogs ESET NOD32 Antivirus 3.0.672 by Eset Policarbonat Furtun Ro-Flash.ro text Recensamantul Bloggerilor Reprezint Banatul in recensamantul Bloggerilor Portal OK