duminică, 31 august 2008

Nokia N85, in magazine in octombrie

















Dupa ce aflam ca Nokia N96 si Nokia N79 vor fi lansate in curand, finlandezii au anuntat si ca modelul N85 va sosi in luna octombrie. Handsetul seamana destul de mult cu N79, in ce priveste lista de specificatii.
Nokia N85 va sosi cu un display OLED cu diagonala de 2.6 inchi, cu un consum redus al bateriei, transmitator FM integrat, o camera de 5 megapixeli si suport HSDPA si WiFi. Gamerii se vor bucura sa afle ca acest handset va suporta jocuri N-Gage si va sosi cu 10 astfel de titluri in memoria sa. Diferentele dintre N85 si N79 stau in designul dual slider si tehnologia display-ului.Astfel, atunci cand telefonul se afla in mod landscape, tastele pentru gaming se ilumineaza, oferind o experienta mai buna. Camera telefonului suporta inregistrare video la 30 fps, iar rezultatul va putea fi stocat pe un card microSD de 8GB, care soseste la pachet cu terminalul. In cele din urma, trebuie sa aflati ca N85 include un jack audio de 3.5 mm, iar transmitatorul sau FM va va permite sa ascultati muzica in masina.Telefonul va fi disponibil din luna octombrie la pretul de 450 de euro (fara taxe).

0 comentarii:

Entertainment Top Blogs ESET NOD32 Antivirus 3.0.672 by Eset Policarbonat Furtun Ro-Flash.ro text Recensamantul Bloggerilor Reprezint Banatul in recensamantul Bloggerilor Portal OK