duminică, 31 august 2008

Nokia PC Suite, Maps si Share Online updatate


























Avantajul aplicatiilor de pe telefoanele ce folosesc platforma S60 este ce acestea sunt updatate destul de des, acelasi lucru putand fi spus si despre cele care permit sincronizarea terminalului cu PC-ul. Iata ca in weekendul trecut Nokia a updatat PC Suite, Nokia Maps si Share Online.
PC Suite a ajuns astfel la versiunea 7.0.8.2, care poate fi descarcata aici. Ne surprinde faptul ca Nokia continua dezvoltarea separata a 3 astfel de suite (Vanilla, Nseries si Eseries), desi exista suita OVi, care le include pe toate. Trecand la Nokia Maps, aceasta versiune este cu mult mai buna decat cea precedenta, conform utilizatorilor care au testat-o. O puteti descarca de aici .In cele din urma Nokia Share Online pentru terminalele S60 a fost updatat la versiunea 3.0.08.23, dar nu stim exact care sunt feature-urile noi, de vreme ce nimeni nu a instalat softul inca. Testati-l, descarcandu-l de la aceasta adresa. Mai asteptam si update-uri ale lui Nokia Music PC Client si Nokia Photos, acesta din urma aflandu-se in versiunea 1.2 de ceva timp.

0 comentarii:

Entertainment Top Blogs ESET NOD32 Antivirus 3.0.672 by Eset Policarbonat Furtun Ro-Flash.ro text Recensamantul Bloggerilor Reprezint Banatul in recensamantul Bloggerilor Portal OK