duminică, 31 august 2008

Misterioasa fata din fabrica de iPhone-uri starneste controverse

Cu cateva zile in urma isi facea aparitia pe Internet o serie de imagini cu o tanara asiatica, lucratoare la o fabrica Apple . Imaginile au fost uitate pe un iPhone vandut unui client britanic si au generat discutii aprinse pe web in legatura cu identitatea tinerei.
Cele trei imagini, postate pe site-ul MacRumors.com prezinta o tanara femeie asiatica lucrand la o linie de asamblare a handseturilor iPhone . Imbracata intr-un costum special, cu boneta si manusi cu varfuri galbene, tanara a ajuns o celebritate pe Internet, fiind cunoscuta drept "fata iPhone". Popularitatea sa se datoreaza in special atitudinii sale: fata zambeste si arata semne ale victoriei langa un terminal mobil.Site-urile de stiri anunta ca femeia ar putea lucra la o fabrica a unei companii cu care Apple are contract, cum este Foxconn Technology Group, din Taiwan. Informatia a fost si confirmata de catre ziarul South China Morning Post , care a citat un purtator de cuvant al Foxconn, Liu Kin, care afirma ca tanara din poze lucreaza pentru companie. Liu sustine ca muncitorii au testat terminalul, facand acele poze, dar le-au uitat in memoria handsetului.

0 comentarii:

Entertainment Top Blogs ESET NOD32 Antivirus 3.0.672 by Eset Policarbonat Furtun Ro-Flash.ro text Recensamantul Bloggerilor Reprezint Banatul in recensamantul Bloggerilor Portal OK