duminică, 31 august 2008

Nokia lanseaza oficial telefoanele N79 si N85



Nokia si-a indeplinit promisiunea facuta la inceputul lunii, lansand astazi doua noi terminale din seria N, smartphone-uri care vor sosi la preturi rezonabile. Este vorba Nokia N79 si Nokia N85, pe care le puteti admira in urmatoarele imagini.
N85 este inlocuitorul lui N81 si soseste cu un upgrade al camerei, de la 2 la 5 megapixeli, adaugand si GPS pe lista de specificatii, atat pentru orientarea utilizatorului, cat si pentru geotagging. De asemenea, terminalul face trecerea la un display AMOLED de 2.6 inchi si o baterie care ofera nu mai putin de 28 de ore de playback muzical, cu o singura incarcare. Ca si N81, sliderul N85 este un telefon compatibil N-GAGE si suporta jocuri in mod landscape.
Se pune accentul si pe muzica, in cazul acestui telefon, care nu include o memorie de 8 GB, ca in cazul lui N81, sosind totusi cu un card microSDHC de 8 GB. La capitolul conectivitate, N85 soseste cu suport 3G (HSDPA) si WiFi, dar despre suportul international nu putem spune mare lucru deocamdata.Trecand la N79, acest model Nokia inlocuieste handsetul N78 si face un upgrade camerei de 3.2 megapixeli, la una de 5 megapixeli, care soseste cu blitz dual-LED. Telefonul este unul fashion, care isi schimba lookul in functie de carcasa utilizata, pentru a reflecta preferintele utilizatorului. Handsetul suporta 3G, include GPS si WiFi, iar bateria sa rezista la 24 de ore de playback muzical. Un card microSD de 4 GB ii ofera terminalului spatiu de stocare pentru melodiile preferate.Ambele telefoane vor sosi in septembrie, cel putin in Marea Britanie, ele fiind deja disponibile in SUA deblocate.

0 comentarii:

Entertainment Top Blogs ESET NOD32 Antivirus 3.0.672 by Eset Policarbonat Furtun Ro-Flash.ro text Recensamantul Bloggerilor Reprezint Banatul in recensamantul Bloggerilor Portal OK