sâmbătă, 23 august 2008

Serviciul Nokia Email soseste prin Nokia Beta Labs

Nokia Email este acum disponibil sub forma unei versiunii timpurii prin intermediul Nokia Beta Labs .Serviciul/aplicatia va ajuta utilizatorii sa-si administreze emailurile din mers.














Printre serviciile suportate se numara GMail , Yahoo! Mail si "mii de conturi personale de email oferite de alti provideri". Din nefericire, aceasta versiune a lui Nokia Email nu include si suport pentru MSN Hotmail si emailurile corporate, pe care le vom vedea probabil pe lista intr-un release viitor.In ce priveste aplicatia, ea ofera mai mult decat sansa de a-ti verifica emailul de pe mobil, in stil clasic, permitand utilizatorilor sa descarce si uploadeze atasamente si sa le trimita fara probleme si fara aportul unui PC. Nokia Email este compatibil cu urmatoarele telefoane ale finlandezilor: Nokia E51, E61, E61i, E65, E66, E71, N73, N80, N81, N81 8 GB, N95. Pentru mai multe informatii va trebui sa vizitati site -ul oficial Nokia Email, de unde puteti sa descarcati aplicatia si sa va inscrieti pe lista de utilizatori ai serviciului.

0 comentarii:

Entertainment Top Blogs ESET NOD32 Antivirus 3.0.672 by Eset Policarbonat Furtun Ro-Flash.ro text Recensamantul Bloggerilor Reprezint Banatul in recensamantul Bloggerilor Portal OK