sâmbătă, 23 august 2008

Nokia 8800 Carbon Arte, definitia luxului

Pe langa popularul RAZR de la Motorola , putine terminale mobile au rezistat la fel de mult ca sliderul Nokia 8800, fiind relansate periodic sub forma unor noi versiuni. Iata ca acum 8800 a devenit Carbon Arte, un handset luxos destinat publicului obsedat de trenduri si eleganta.













Va reamintim ca versiunea originala a lui Nokia 8800 a fost lansata in aprilie 2005, dupa ce primele imagini cu acest telefon aparusera in luna martie a aceluiasi an. Spre deosebire de RAZR-ul mentionat anterior, 8800 reuseste sa impresioneze cu fiecare noua versiune. Carbon Arte soseste cu suport pentru conectivitate 3G si o camera de 3.2 megapixeli plus 4 GB de memorie flash.Pe lista de specificatii a lui Nokia 8800 Carbon Arte se afla si un display OLED un strat protector impotriva amprentelor. Pretul acestui terminal va fi ridicat datorita combinatiei de materiale ca fibra de carbon, titaniu si otel inoxidabil, ajungand la 1100 de euro, fara taxe. Veti putea achizitiona un Carbon Arte incepand cu cel de-al treilea trimestru al acestui an.

0 comentarii:

Entertainment Top Blogs ESET NOD32 Antivirus 3.0.672 by Eset Policarbonat Furtun Ro-Flash.ro text Recensamantul Bloggerilor Reprezint Banatul in recensamantul Bloggerilor Portal OK