sâmbătă, 23 august 2008

Telefonul Nokia Tube cu touchscreen va fi lansat pana la finalul anului


In vreme ce iPhone a ajuns deja la a doua generatie de handseturi, Nokia incearca sa lanseze un telefon cu touchscreen care sa atinga popularitatea celui produs de Apple. Iata ca avem totusi o veste buna: finlandezii au confirmat faptul ca terminalul Tube sau XpressMusic 5800 va fi lansat pana la finalul anului.
Stim deja specificatiile acestui handset, l-am vazut in numeroase imagini, ba chiar si in cel mai nou film din seria Batman. Tot ce lipseste acum e un clip video de prezentare, sau o experienta hands on. Ne surprinde totusi faptul ca Mobilewhack prezinta aceasta informatie, mentionand numele telefonului drept "XpressMedia 5800" si asta dupa ce era deja clar ca handsetul va face parte din seria XpressMusic .Conform lui Devinder Kishore, director de marketing al filialei Nokia India, va trebui sa mai asteptam cel putin 3 luni pana la marea lansare. Si asta in vreme ce majoritatea producatorilor de telefoane pregatesc hituri cu touchscreen "ucigatoare", fie ca vorbim despre Sony Ericsson XPERIA X1 sau despre mult-asteptatul HTC Dream.

0 comentarii:

Entertainment Top Blogs ESET NOD32 Antivirus 3.0.672 by Eset Policarbonat Furtun Ro-Flash.ro text Recensamantul Bloggerilor Reprezint Banatul in recensamantul Bloggerilor Portal OK