sâmbătă, 23 august 2008

Nokia N79 in varianta falsa, un indiciu despre modelul original

Stim cu totii cat de aratoase pot fi clonele de telefoane Made in China, dar iata ca vorbim acum despre o copie a unui handset care nu a fost lansat inca, Nokia N79.
Nu e prima oara cand vedem un terminal de acest gen, de vreme ce pana si Nokia Aeon sau iPhone isi facusera aparitia in Asia sub forma de imitatii, chiar si cand nu vazusera inca lumina zilei. De aceasta data, copia lui N79 ne ofera indicii in legatura cu designul modelului real si trebuie sa constatam ca terminalul nu este deloc inovator, fata de restul modelelor din seria N.Observam si prezenta unei camere in partea din spate a handsetului, dar rezolutia sa nu poate fi citita, in schimb este prezenta inscriptia "Carl Zeiss", oricat de nerealista ar fi aceasta. Una din imaginile telefonului N79 made in China ne prezinta si interfata sa, intr-o aplicatie de editare foto, astfel ca putem ghici ca terminalul este unul axat pe media, fie ca vorbim de fotografie, playback audio/video sau jocuri.

0 comentarii:

Entertainment Top Blogs ESET NOD32 Antivirus 3.0.672 by Eset Policarbonat Furtun Ro-Flash.ro text Recensamantul Bloggerilor Reprezint Banatul in recensamantul Bloggerilor Portal OK