sâmbătă, 23 august 2008

Nokia 2680 depistat pe lista FCC cu branding AT&T















Cine ar fi crezut ca Nokia va lansa handseturi low-end chiar si in SUA? Ei bine, sliderul Nokia 2680 este unul dintre acestea, care tocmai si-a facut aparitia pe site-ul FCC.
Telefonul afiseaza un logo AT&T pe carcasa, semn ca operatorul se ocupa si de acea parte a clientilor care nu doreste sa plateasca abonamentele scumpe cu care soseste iPhone 3G. Pe lista sa de specificatii se afla radio FM, suport pentru sonerii MP3, o camera slaba, iar pretul terminalului este de 114 dolari, fara reduceri.Daca handsetul va sosi impreuna cu o oferta AT&T, asteptati-va ca pretul sau sa ajunga aproape de zero, asta in vreme ce abonamentul nu va fi atat de costisitor ca unul pentru iPhone 3G. Ramane de vazut daca acest low-end se va descurca in SUA la fel de bine cum o face pe piata asiatica sau cea din tarile lumii a treia.

0 comentarii:

Entertainment Top Blogs ESET NOD32 Antivirus 3.0.672 by Eset Policarbonat Furtun Ro-Flash.ro text Recensamantul Bloggerilor Reprezint Banatul in recensamantul Bloggerilor Portal OK