marți, 30 septembrie 2008

Internet tableturile Nokia beneficiaza de suport 3G si CPU OMAP3

Nokia si-a anuntat planurile pentru seria de Internet tableturi Maemo, reprezentata la ora actuala pe piata de modelele N770 si N800.
In discursul sau din cadrul conferintei Open Source in Mobile de la Berlin, directorul sectiunii open source de la Nokia, Ari Jaaksi a afirmat ca urmatoarea generatie de tableturi va include suport 3G si va folosi procesorul mobil OMAP 3. Numele de cod al noii serii de tableturi este Maemo 5 si daca sunteti familiar cu popularul model N800, atunci stiti ca lipsa suportului 3G este singurul sau defect.Pana acum, aceste terminale Nokia beneficiau de conectivitate WiFi, astfel ca utilizatorul trebuia sa caute mereu un access point. Acum, tableturile va vor permite sa navigati mai rapid pe web via 3G, aceste terminale devenind in curand o alternativa decenta pentru iPhone/iPod Touch. Daca adaugati si o aplicatie VoIP pe lista de specificatii, nu veti mai avea nevoie deloc de un telefon mobil, preferand solutia portabila Nokia Maemo in schimb.

0 comentarii:

Entertainment Top Blogs ESET NOD32 Antivirus 3.0.672 by Eset Policarbonat Furtun Ro-Flash.ro text Recensamantul Bloggerilor Reprezint Banatul in recensamantul Bloggerilor Portal OK