duminică, 28 septembrie 2008

Nokia va prezenta telefonul Tube cu touchscreen pe 2 octombrie



Cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, Nokia va dezvalui publicului primul sau handset full touchscreen in cadrul unui eveniment destinat presei si analistilor si organizat la Londra saptamana viitoare, conform Reuters.
LG, Apple si Samsung au avut deja numeroase lansari de aceste gen, in ultimii 2 ani, fiind inexplicabila incapatanarea celor de la Nokia de a astepta in continuare un moment propice pentru a lansa un astfel de handset. Purtand numele de cod "Tube", terminalul va fi prezentat pe 2 octombrie, asta in vreme ce purtatorul de cuvant Nokia a refuzat sa comenteze aceasta informatie.Va reamintim ca Nokia anunta in iulie ca va lansa primul sau handset dotat cu touchscreen in 2008 si ca il va vinde la un pret mult mai mic decat rivalii sai, pentru a avea acces la publicul de masa. Kai Ostamo, seful sectiunii Nokia business afirma de asemenea in iulie ca producatorul doreste sa lanseze un intreg portofoliu de terminale touch, atat din segmentul high-end, cat si low-end.

0 comentarii:

Entertainment Top Blogs ESET NOD32 Antivirus 3.0.672 by Eset Policarbonat Furtun Ro-Flash.ro text Recensamantul Bloggerilor Reprezint Banatul in recensamantul Bloggerilor Portal OK