vineri, 12 septembrie 2008

Telefonul Nokia BMW soseste cu GPS si camera video performanta













Se intampla destul de rar sa vedem un telefon mobil care sa indeplineasca si rolul de camera video si sa o faca bine. Ei bine este si cazul acestui concept, realizat de catre Evgen Designer si care poate fi admirat mai jos.
Colaborarea dintre Nokia si BMW este una extrem de improbabila, mai ales dupa scandalul de la Bochum, care i-a facut pe germani sa displaca brandul finlandez. Totusi, aceasta este doar un telefon concept, dar unul dotat cu GPS si cu un design foarte atractiv. Observati ca sectiunea care include LCD-ul acestui handset se poate detasa la 90 de grade, comportandu-se exact ca display-ul unei camere video.
Camera de pe Nokia este plasata in partea inferioara a terminalului, locul in care am integra de obicei un proiector. Ideea nu se dovedeste a fi deloc rea, dar ne intrebam cum vom reusi sa manuim acest telefon, de vreme ce el pare greu de tinut in mana chiar si fara a avea functia de camera, datorita carcasei sale glossy.


0 comentarii:

Entertainment Top Blogs ESET NOD32 Antivirus 3.0.672 by Eset Policarbonat Furtun Ro-Flash.ro text Recensamantul Bloggerilor Reprezint Banatul in recensamantul Bloggerilor Portal OK