vineri, 12 septembrie 2008

Nokia N96 in sfarsit disponibil in magazine. Prea tarziu?



Un alt terminal pe care il asteptam cu nerabdare, Nokia N96 este acum in magazine, dupa ce a fost anuntat tocmai in luna februarie a acestui an. Se mai ridica handsetul la inaltimea asteptarilor, acum ca avem si un pret asociat specificatiilor sale? Aflati din randurile urmatoare:
N96 are o lista foarte bogata de specificatii, care poate umbri faima lui iPhone 3G. Dintre acestea amintim camera de 5 megapixeli, suportul pentru televiziune digitala, navigare GPS cu ghidare vocala, WiFi si o memorie interna de 16GB. Camera este dotata cu o lentila Carl Zeiss, iar printre dotarile lui N96 se numara si un slot pentru carduri microSD, suport N-Gage si un display TFT de 2.8 inchi.Adoptand designul lui N81, nu o idee foarte buna, acest telefon include majoritatea tehnologiilor moderne pe care le-am dori pe un Nokia de top. Singurul feature care il separa pe N96 de restul rivalilor sai este probabil tunerul digital TV DVB-H, o dotare care in ziua nu atrage atentia decat in Asia. Va reamintim ca telefonul Nokia N96 poate fi achizitionat chiar acum la pretul de 550 de euro (fara taxe).

0 comentarii:

Entertainment Top Blogs ESET NOD32 Antivirus 3.0.672 by Eset Policarbonat Furtun Ro-Flash.ro text Recensamantul Bloggerilor Reprezint Banatul in recensamantul Bloggerilor Portal OK