marți, 30 septembrie 2008

Samsung Pixon, telefonul cu camera de 8 megapixeli isi prezinta specificatiile


La putin timp dupa ce acest handset cu camera de 8 megapixeli devenea din zvon informatie palpabila, iata ca beneficiem si de o lista de specificatii a lui Samsung Pixon.
In plus, aflam ca in campania de marketing si lansarea terminalului va fi implicat si Nick Turpin, un faimos fotograf profesionist. Mai multe detalii despre noul Samsung vor fi date publicitatii joi, in data de 2 octombrie, asta daca vom mai putea fi atenti la altceva decat la Nokia Tube. Intre timp, aruncam o privire asupra specificatiilor lui Pixon si descoperim o camera de 8 megapixeli cu auto focus, un display touchscreen full de 3.2 inchi si o grosime de 13.8 mm.Pe aceasta lista se afla si un zoom de 16x, blitz Dual Power LED, tehnologie de detectare faciala, functia Smile Shot, ASR (Advanced Shake Reduction) si WDR (Wide Dynamic Range). In plus, Samsung Pixon va include si un browser photo, un accelerometru, suport pentru captura video si playback de calitate buna, conectivitate HSDPA quad-band de 7.2 Mbps si SRS (surround sound system 5.1).Functiile utilizate frecvent pe acest terminal Samsung vor putea fi accesate prin intermediul unor widgeturi online, dar mai multe informatii va vom putea oferi de abia peste cateva zile.

0 comentarii:

Entertainment Top Blogs ESET NOD32 Antivirus 3.0.672 by Eset Policarbonat Furtun Ro-Flash.ro text Recensamantul Bloggerilor Reprezint Banatul in recensamantul Bloggerilor Portal OK