vineri, 12 septembrie 2008

Nokia N96 proaspat scos din cutie in Romania cica


Un utilizator fericit a avut ocazia sa puna mana pe un Nokia N96 inaintea tuturor si a filmat experienta, pentru a putea admira handsetul, inainte ca el sa poposeasca in magazinele noastre. In mod bizar, experienta de unboxing are loc intr-un parc, dar mai multe detalii descoperiti in clipul urmator:
Exista voci care afirma ca acest clip ar fi un fals, dar am descoperit indicii ale veridicitatii sale. Spre exemplu, puteti observa mentiunea "16 GB" pe cutia handsetului, apoi aruncati o privire asupra numerelor inscriptionate pe taste. Acestea sunt de mici dimensiuni, plus ca tastele multimedia nu sunt vizibile in partea frontala a handsetului.Apoi, observam prezenta accesoriilor originale Nokia si luam nota de calitatea cutiei in care este tinut handsetul. In cele din urma, un observator fin va vedea ca pe stratul de plastic care acopera ecranul lui N96 se afla inscriptionat logo-ul seriei N a celor de la Nokia.
nu este in Romania se pare

0 comentarii:

Entertainment Top Blogs ESET NOD32 Antivirus 3.0.672 by Eset Policarbonat Furtun Ro-Flash.ro text Recensamantul Bloggerilor Reprezint Banatul in recensamantul Bloggerilor Portal OK