duminică, 28 septembrie 2008

Nokia E75, primele imagini live
















Dupa ce aflam ca doua noi telefoane Nokia, E75 si E72 au "scapat" pe Internet prin intermediul unui clip promotional, a venit si momentul primelor imagini live cu cel mai interesant dintre telefoane, E75.
Spunem "mai interesant", deoarece modelul E72 poate fi considerat o clona refacuta a lui Nokia E71, numele handsetului fiind cel mai bun indiciu in aceasta privinta. Nokia E75 este un handset produs de compania finlandeza si dotat cu o tastatura QWERTY glisanta, pe care o veti gasi extrem de utila, daca sunteti un pasionat de mesaje text si e-mail-uri.
Singura problema va fi cea a amprentelor si urmelor lasate pe telefon, deoarece se pare ca acesta va avea un invelis glossy. Din imaginile disponibile cu noul Nokia aflam ca el va include un spatiu adancit in partea de sus dreapta, pentru a permite lentilei camerei sa poata fi utilizata. Si asta din cauza mecanismului tastaturii glisante QWERTY, o alegere nu prea stralucita la capitolul design.

0 comentarii:

Entertainment Top Blogs ESET NOD32 Antivirus 3.0.672 by Eset Policarbonat Furtun Ro-Flash.ro text Recensamantul Bloggerilor Reprezint Banatul in recensamantul Bloggerilor Portal OK