duminică, 5 octombrie 2008

Nokia E71 castiga premiul de "telefonul anului", la editia 2008 Mobile Choice Awards


Premile Mobile Choice au avut loc vineri, iar Nokia E71 a iesit marele invingator, plecand acasa cu marele premiu, dar trebuie sa tinem cont si de faptul ca Samsung si-a adjudecat de asemenea 3 trofee.
"Telefonul anului" a fost desemnat Nokia E71, care a primit si premiul pentru cel mai bun smaratphone, in vreme ce Samsung a fost considerat cel mai bun producator de telefoane, iar brandul sau a fost premiat din nou pentru "cel mai bun telefon cu camera" - Samsung i8510. Trio-ul de trofee a fost completat de Samsung F400, considerat cel mai bun handset cu functii muzicale.Alegerea publicului l-a favorizat pe iPhone 3G pentru premiul la aceasta categorie, iar operatorul anului a fost ales O2. In cele din urma, cele mai bune relatii cu clientii le are Virgin Mobile, compania primind acest titlu pentru al optulea an la rand. Ne intrebam totusi ce s-a ales de BlackBerry-uri si cum se face ca HTC nu are nici un loc in acest top?


0 comentarii:

Entertainment Top Blogs ESET NOD32 Antivirus 3.0.672 by Eset Policarbonat Furtun Ro-Flash.ro text Recensamantul Bloggerilor Reprezint Banatul in recensamantul Bloggerilor Portal OK