duminică, 5 octombrie 2008

Nokia ar putea lansa un Communicator cu touchscreen


Nokia este un nume cunoscut nu doar pentru low-end-urile sale populare in toata lumea, ci si pentru smartphone-uri cu clapeta si tastatura QWERTY, din seria Communicator. Ei bine, odata cu lansarea lui Tube, XpressMusic 5800 si upgrade-ul lui Symbian, se pare ca si seria de smartphone-uri va trece in era touch.
In timpul webcastului sau de ieri, Nokia a facut aluzie la un concept stilizat touch din familia lui E90 Communicator, care va sosi cu platforma S60, editia a cincea. In ciuda faptului ca seria de smartphone-uri pare a avea un viitor luminos, ea este cu siguranta oaia neagra a companiei, de vreme ce terminalele Communicator sunt mereu aspru criticate pentru defectele lor.Putem doar sa speram ca aceste handseturi, in versiunile lor viitoare vor arata la fel de bine ca si conceptul din imaginea de mai sus, scapand acest sub-brand de "blestemul sau" si imaginea proasta pe care a obtinut-o in ochii consumatorilor non-business si uneori chiar si a clientilor business.

0 comentarii:

Entertainment Top Blogs ESET NOD32 Antivirus 3.0.672 by Eset Policarbonat Furtun Ro-Flash.ro text Recensamantul Bloggerilor Reprezint Banatul in recensamantul Bloggerilor Portal OK