duminică, 5 octombrie 2008

Bun venit Nokia 5800 XpressMusic!


Nokia a lansat astazi la Londra in cadrul unui eveniment special mult-asteptatul telefon dotat cu touchscreen 5800 XpressMusic, cunoscut si sub numele de Tube.
Telefonul nu este un smartphone asa cum estimau multi analisti, ci un terminal cu avansate functii muzicale. El va rula Symbian, editia a cincea, cel de-al patrulea mare upgrade al platformei din 2002 pana azi si prima versiune care suporta input touch, stylus si rezolutii inalte. Fiindca tot vorbim de rezolutii inalte, 5800 soseste cu un touchscreen impresionant cu diagonala de 3.2 inchi si rezolutie de 640 x 360 pixeli.Printre specificatiile telefonului se numara si o camera de 3.2 megapixeli cu autofocus si lentila Carl Zeiss, plus blitz dual LED, WiFi, jack de 3.5 mm pentru casti si un slot pentru carduri microSD de pana la 16GB. Nokia 5800 XpressMusic va fi disponibil in 3 variante: HSDPA european, HSDPA nord-american si doar GSM, in versiuni de culoare neagra, rosie si albastra.Noul telefon muzical va costa 279 de euro deblocat si va sosi cu un card de memorie de 8GB bonus. Fanii muzicii portabile vor trebui sa mai astepte putin, deoarece acest telefon va sosi cu serviciu Comes With Music, intr-o varianta a anului 2009.


0 comentarii:

Entertainment Top Blogs ESET NOD32 Antivirus 3.0.672 by Eset Policarbonat Furtun Ro-Flash.ro text Recensamantul Bloggerilor Reprezint Banatul in recensamantul Bloggerilor Portal OK